Left Pokračovat v nákupu
Vaše objednávka

Nemáte žádné položky ve svém košíku

Módní přehlídka American Vintage FW23 ve Slovanském domě

Módní přehlídka American Vintage FW23 ve Slovanském domě

S radostí se s vámi dělíme o vzpomínky na úžasnou událost, kterou byla Módní přehlídka American Vintage FW23 – akce, která skvěle spojila uměleckou invenci s kouzlem nadčasového šarmu módy. 

Kogo Slovanský dům nás potěšil výběrem exkluzivního kulinářského zážitku, který doplnila jedinečná výběrová kolekce vín a osvěžení od Advivum. Sladké pochoutky od kavárny IPPA a pestrý výběr čokolády od Steiner & Kovařík přidaly dotek rozkoše, zatímco Nairi Flowers vytvořili okouzlující podzimní atmosféru s bohatými dekoracemi.

Magazín Statuss nás poctil svým významným mediálním pokrytím, a zvláštní poděkování DJ Tony a DJ Moro, za vytvoření fantastické hudební atmosféry. Nově otevřená restaurace Stobi poskytla víno a tradiční makedonské občerstvení, přidávajíc kulturní bohatství celému setkání.

Kouzlo přehlídky bylo krásně zachyceno objektivem pana Nesa Matice, který nabídl vizuální vyprávění o podstatě celé akce. Luxusní šperky od unikátní značky Neu Neu, prezentované paní Kamilou Neufus, dodaly modelům dotek glamouru.

Srdceryvné poděkování:
Upřímně děkujeme neuvěřitelným účastníkům, ctěným hostům a ceněným partnerům, kteří svým pevným opěrným bodem události přenesli na nevídanou úroveň. Zvláštní uznání patří panu Vaclavu Florianovi za jeho nezaměnitelnou kreativitu, paní Ině Puhajkové za vynikající moderaci a Slovanskému domu za celkovou podporu.

Sledujte nás pro další vzrušující události, kde budeme pokračovat v oslavě umění a sofistikace módy.